Juliutmaning! Hakar ni på?

På söndag är det 1 juli och då ska jag köra en juliutmaning! En mil varje vardag (om jag får förhinder en vardag är det godkänt att ta milen på valfri helgdag). Jag har redan lockat med mig flera vänner och självklart får ni, kära läsare, också haka på! Målet är såklart att få in daglig motion på schemat. Det är okej att springa milen om man tycker promenader är tråkiga.
 
Jag vet att jag kommer vara segstartad efter en veckas festivalliv men skam den som ger sig! Jag har laddat upp peppmusik på Spotify och sett till att jag och kompis E synkat våra jobbscheman så vi kan ta milen tillsammans antingen före jobbet eller efter. Och det är snabba promenader vi talar om, jag brukar gå en mil på mindre än 90 minuter. Man ska bli svettig och behöva en dusch efteråt!
 
Jag är pepp som fan! Är ni?
 
 
We♥it

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag är på såklart ;)

Svar: Härligt Sandra!! =D
Angelica Lindvall

Postat av: Fru K

Det låter himla nice. Ska försöka!

Svar: Ja, du får ta långa barnvagnspromenader!! Åh, vilket mys! Vill så gärna komma ner och hälsa på i sommar och träffa dina små smultron.
Angelica Lindvall

2012-06-26 @ 09:00:34
URL: http://ninabloggar.blogspot.com
Postat av: Fru K

Ja, nu får du ta och masa dig ner hit! Vi överväger kräftskiva i år igen men får se om vi orkar... Vi är hemma hela sommaren utom en vecka, Herman är ledig 1/-30/9!

Svar: Ja, jag kanske kan ta en tur till er i samband med Formex i slutet av augusti om det passar! Annars löser vi det på annat sätt, något datum ska väl passa båda!! :)
Angelica Lindvall

2012-06-26 @ 17:30:04
URL: http://ninabloggar.blogspot.com
Postat av: Anonym

Jag är på med att gå en promenad varje vardag men jag kan nog inte vara med på en mil varje dag (det fixar nog tyvärr inte mitt knä) men en mil kan jag nog gå en gång av dessa fem dagar iaf :) men en promenad varje vardag fixar mitt knä iaf. It's ON!!!

Svar: Nej, dumma knä!! Men en promenad om dagen gör gott för kropp och själ! :) Vad bra att du är på, då får vi promenera tillsammans runt sportis när festivalen är över!! :)
Angelica Lindvall

2012-06-26 @ 17:54:43
Postat av: E

Det var från mig!

2012-06-26 @ 17:55:00
URL: http://eabea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback