Kändisar jag beundrar och kändisar jag klarar mig utan

Kändisar jag beundrar och gärna läser om. De är kändisar som jag fascineras av och avundas deras yttre, deras personligheter eller deras karriärer.


 • Angelina Jolie skådespelerska
 • Reese Witherspoon skådespelerska
 • Magdalena Graaf modell och författare
 • David Beckham fotbollsproffs
 • Johnny Depp skådespelare
 • Per Bjurman journalist och Borlänge-son
 • Peter Settman programledare
 • Sophie Marceau skådespelerska
 • Rachel Bilson skådespelerska
 • Charlotta Flinkenberg chefredaktör för Glamour
 • Ronaldinho fotbollsproffs
 • Tilde de Paula journalist och programledare

  Kändisar jag ogillar att läsa om därför att jag anser dem vara ointressanta, patetiska eller helt enkelt för att jag inte förstår vilken funktion de uppfyller inom media.
 • Linda Rosing före detta Big Brother-deltagare
 • Ebba von Sydow chefredaktör för Vecko-Revyn
 • Jessica Simpson skådespelerska
 • Linda Skugge krönikör och författare
 • Elita Löfblad före detta Big Brother-deltagare och pin-up-modell
 • Jessica Almenäs kommentator
 • Robert Andersson före detta Robinson-deltagare
 • Conan O´brien programledare
 • Paris Hilton arvtagerska
 • Mariah Carey sångerska
 • Carola sångerska


 • Tilde de Paula plåtades med dottern Naemi i magen.  Per Bjurman är min klara favorit bland Sveriges journalister. Sedan skadar det ju inte att vi är från samma stad.

  Jag vill se ut som Reese i sommar och dela hennes garderob.

  Den efterlängtade dottern

  41132-120

  Angelina Jolie och Brad Pitt blev tidigare idag föräldrar- på riktigt! Angelina Jolie har sedan tidigare adopterade sonen Maddox med dåvarande maken Billy Bob Thornton och 1-åriga dottern Sahara.
  Och idag föddes världens mest efterlängtade bebis sedan Jesus: lilla flickan Shiloh Nouvel.
  Jag gissar att barnet kommer bli den vackraste kvinnan i världen, med de generna.

  I min fantasi

  Det var jättelänge sedan som jag hade en flödande fantasi och jag satt och skrev så att fingertopparna värkte. Nu har jag fått tillbaka min fantasi. Och jag har en helt underbar berättelse som utspelar sig i mitt huvud som bara måste hamna på ett papper. Jag vet dock inte om jag ska skriva en novell eller något längre. Roman. Det låter så otroligt jobbigt. Samtidigt så måste mina idéer någon mer gång hamna i tryck. Där det står mitt namn. Bara mitt namn. Med en fin hård pärm och en tack-sida på slutet. Eller i början. Jag har inte bestämt mig än. Jag ska nog börja med att skriva en novell. Vem vet? Det kanske blir en novellsamling av alltihop.

  Snart kommer Thomas Hansson, Thomas Nilsson och Lisa Lindvall hit. Och vi ska grilla och dricka cider och öl och låtsas att det är 34 grader varmt och att vi befinner oss på en strand i Kroatien. Jag ska nog åka till Kroatien senare i sommar. Jag vill skriva dit ett till land på min lista. Och så vill jag självklart festa och shoppa billigt, samt sola och bada gratis. Jag måste bara försöka få med mig någon dit. Hur många är det som vill däcka på en strand vid Medelhavet och festa långt in på morgonen med en brunbränd student? Räck upp en hand!

  Jag fick en tidig studentpresent idag av Henrik och Stina. På måndag ska jag få manikyr på den nyöppnade salongen på Kupolen. Det betyder att jag kommer ha läckrast naglar på studentbalen på onsdag. Åh, vad jag längtar. Jag måste sola någon dag nu också, eftersom den riktiga solen inte är på humör. Fast det gör inget att det regnar nu, huvudsaken är att det är fint den 9 juni. Alla kommer vara så fina på studenten och killarna kommer vara extremt heta i kostym, det blir nog svårt för mig att hålla fingrarna i styr. Fast å andra sidan är Thomas hetast i sin kostym. Han är verkligen himmelskt snygg i sin svarta kostym, väst och vinröda slips. Och det bästa av allt är att han bara är min.

  Igår var jag och Thomas och såg Fronda på S2. De är bättre på skiva. Men det kostade inte oss mer än tid, eftersom vi kom in gratis.

  Imorgon är det utgång med klassen som gäller, det blir nog Flamingo. Snusk-Flamingo som efter ett par cider blir palatslikt. Jag ska vara redlös.


  Känd från TV

  För er som inte inhandlat examenskläder än så kan jag meddela att det är hög tid att göra det nu, och som vanligt har klämkäcka Sofi Fahrman en hel del shoppingtips i dagens Klick!. Men är det bara jag som tycker att denna klänning var ovanligt ful? Den sitter hursomhelst inte fint på fröken Fahrmans kropp.

  Jag längtar så mycket tills jag får använda mina examenskläder! Jag provade dem igår, och då insåg jag att jag faktiskt gått ner en hel del i vikt. Jag väger 57 kilo nu, men mitt ideal ligger på 50 kilo. Fast 55 är mer lagomt för min kropp, jag vill ju ha former som är det kvinnligaste man har!
  Den nakna sanningen om Linda Rosing. Jag är lika intresserad av Linda Rosings självbiografiska bok som jag var över Carolina Gynnings bok "Ego girl". Det vill säga att jag hellre tittar på målarfärg som torkar.

  Det är tragiskt att dessa före detta Big Brother-medlemmar publicerar sina livsöden på drygt 150 sidor och blir lästa av 12-åringar som tycker att det är coolt att vara med i Big Brother och sedan bli C-kändisar som hamnar på löpsedlarna för att de varit i slagsmål, knarkat, gjort abort eller blivit bojkottad av Playboy. Kan inte Linda Rosing köpa en villa ute på landet och flytta dit med sina två barn och vara en riktig mamma som bakar bullar och hjälper dem med läxorna? Och kan inte Carolina Gynning bli en äkta bohem och måla sina tavlor i tysthet?

  Jag är förbannat trött på C-kändisarna.


  Naturkatastrofer

  Stockholms innerstad skakades bokstavligt talat inatt av ett jordskalv. Jag är förtjust i naturkatastrofer även fast det kan drabba vem som helst och jättemånga kan dö.
  Jag tror att det är människors fel att det blir jordskalv, översvämningar, vulkanutbrott och så vidare eftersom vi förstör våran jord alltmer. Någon gång måste väl jorden få ge tillbaka för allt som vi människor ställt till med?  Big brother finalen  Ja, allt gick planenligt igår. Danne åkte ut först, sen Anton precis som beräknat. Men vad hände sen? Richard "Ragger" Olsen föll på mållinjen och blev tvåa och segern blev därmed Jessicas. Men jag håller med honom att Jessica är urtypen av Big Brother, hon super, slåss och har sex. Och det är underhållning på hög nivå enligt de flesta. Och visst har man både skrattat och blivit chockad av Jessicas burdusa livsstil, men hon har ju verkligen gått in för det hela och förtjänar faktiskt att vinna århundradets vidrigaste dokusåpa. Richard är egentligen för bra för Big Brother.

  Tydligen behöver Sverige ytterligare en Moore-brud med enorma lökar. Jag däremot vill rädda Jessicas A-kupor, för hur läskigt kommer det inte att se ut med två D-kupor på hennes lilla kropp?

  Men hon är ju Barbie.  Grande finale

  En händelserik helg som ändå på något konstigt vis varit lång. I fredags firade vi Thomas och hans syster Jenny som fyller 19 respektive 22 år imorgon. Thomas fick en digitalkamera och han såg mycket belåten ut. Han blev även väldigt glad åt presenterna jag gav han samt de presenter som han fick av min mamma.
  På lördagen var jag och mamma ner till Kupolen en sväng för att hitta något snyggt som mamma kan ha på sig på "Hela huset" nästa helg, men vi hittade inget. Jag hittade däremot äntligen en överdel till min studentoutfit. Det är en vit kofta med brodyr, skitsnygg och dyr. Men man tar ju bara studenten en gång?
  På kvällen jobbade jag på puben i Djurås i två timmar, och det var jätteroligt att stå i kassan och möta kunderna, servera samt ta emot beställningar i telefon. Det skulle vara kul att ha det som sommarjobb, men jag tror inte att jag får jobbet eftersom jag kommer kräva den lön som jag är berättigad till. Och det är inte populärt hos arbetsgivaren. När jag hade jobbat klart skyndade jag mig hem till TV:n där mamma hade dukat fram ost och kex och massvis med spännande exotiska frukter. Det var ju årets Eurovision final, och Finland kammade oväntat hem segern. Finland är ju det land som kommit sist flest gånger i Eurovision-sammanhang och ja, det behövs nog methal och masker för att de överhuvudtaget ska vinna. 

  Igår blev Tre Kronor VM-hjältar och det känns förbannat skönt! OS-guld och VM-guld, kan ishockeyåret 2006 bli så mycket bättre? Jag tror inte det. 

  Ikväll är det Big Brother final, och jag gissar att Richard eller Jessica kammar hem segern. Jag vill helst att Richard tar det eftersom han kommer lägga pengarna på något vettigt (sitt bröllop) medan Jessica vill förstora sina bröst till en onormal storlek om hon vinner. Och behöver verkligen Sverige ännu en Moore-brud med enorma lökar? Det är frågan. 

  Nu ska jag strax köra till skolan, jag har bara en lektion idag, etik och livsfrågor och en präst kommer dit för att snacka om döden med oss. Det blir nog livat. 

  Hårdrockare visade popfjollorna vart skåpet skulle stå!

   


   

      

   

  En novell om studenten

  Det var en gång för inte alltför länge sedan, tre flickor som gick i gymnasiet, i samma klass.
  De tjattrade ivrigt med varann på lektionerna, distraherade de andra i klassen som flitigt löste ekvationer på löpande band och med en allvarlig underton diskuterade Kuba-krisen.
  På rasten köpte flickorna upp hela studiebidraget på ostmackor, kaffe och geishachoklad.
  Och på helgerna festade dem som de flesta andra; kräktes, fick minnesluckor, strulade runt, hade oskyddat sex, fick ta dagen-efter-piller och ja, de var väl ungefär som alla andra flickor...
  Men plötsligt en dag förändrades allt.. De tre härliga åren fyllda av skolk, fika och fylla var plötsligt slut. Det var den dagen som de tre flickorna skulle bli vuxna och skingras med vinden åt olika håll. STUDENTEN.

  Annelies vita ballerinaskor skrapar mot golvet. En ung flicka, nästan kvinna, med långt mörkbrunt hår som hon lockat tidigt på morgonen. Uppklädd i vit sidenklänning, vit kavaj och studentmössa.
  Joanna kramar henne bakifrån och tar tag i Annelies hand och trycker den hårt.
  - Snart är vi fria, viskar hon och hennes leende glittrar ikapp med solskenet som lyser igenom de stora mörkgröna gardinerna i aulan. Plötsligt känner Annelie en hand som smyger sig in under hennes kavaj. Det är Tyra som ger henne en liten flaska med en vätska som smakar vidrigt men som gör en lugn i denna märkliga situation. Annelie ler tacksamt och himlar med ögonen när den starka spriten rinner genom halsen.
  Spänningen stiger i den åttakantiga aulan, svetten bryter ut på allas pannor. Det är trångt och de flesta står nervöst och trampar. Snart är det dags!
  - På med mössorna, för nu kör vi! hojtar elevrådets ordförande. Ett öronbedövande jubel hörs och i turordning springer varje klass ut och sjunger i otakt:
  - Vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten...!
  Sedan är det Annelie, Joanna och Tyras klass som springer ut på den stora trappen.
  - Där är mamma! ropar Joanna. Nej, fan, inte den bilden!
  - Titta min bild! skriker Tyra och pekar mot en stor skylt på en naken liten tös som sitter i en vattenpöl med en spade i munnen. Hon skrattar hysteriskt åt sina tidigare matvanor.
  Någonstans i mitten står Annelies familj. Lillebrorsan håller i skylten. Pojkvännen står med ett stort fång röda rosor och en champagneflaska. Alla är finklädda.

  Tyra kommer resa till Aten på måndag för att arbeta som diskjockey hos sin morbror i hans bar, där hon även kommer jobba som inkastare (men det låter inte lika glamouröst).
  Joanna ska flyga tvärsöver jordklotet, till Nya Zeeland med sin storasyster och plocka frukt.
  Alla har planer, alla utom jag som blir kvar bakom kassan på Konsum, tänker Annelie.
  Fast sedan ler hon. Alla människor prioriterar olika val i livet, de flesta har drömmar och vill nå olika mål. Annelies mål är att tjäna ihop ett startkapital så att hon och hennes pojkvän kan flytta till Stockholm redan nästa år, där hon skall låta sin dröm få gå i uppfyllelse; plugga vidare till journalist.
  Är vi fria nu? tänker Annelie. Fria från vad? Trygga rutiner, fast schema, fria från att ha någonting att göra varje dag? Hon skakar snabbt av den negatviva känslan och börjar fundera i helt andra banor. Ja, vi är tamejfan fria. Genom ens drömmar kan man uppnå det som var och en strävar efter, och om det är frihet eller ej kvittar, bara man är lycklig.
  Hon har tagit studenten, och det är minsann inte alla som lyckas med det, som dessutom har 18,9 i snitt. Hon har tagit studenten, hon har ett mål och hon är förbannat lycklig.

  Tyra, Joanna och Annelies alkoholrusiga ögon fylls med tårar och de skrålar högt:
  - Vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit student-ee-n!! Fy fan vad vi är bra!!!

  Och med ett gemensamt tjut kastar de sina mössor högt upp mot den blå, blå himlen.

  Av: Angelica Lindvall 2005.

  Carola och rykten

  Igår var jag på arbetsintervju på en pub som sökte folk, och jag ska prova på att jobba två timmar imorgon. Jag tänker dock inte arbeta för den timlönen ägaren sa, för jag kollade upp hotell&restaurangs kollektivavtal idag, och jag har enligt svensk lag rätt till 81 kronor i timmen för att vara en oerfaren 19-åring. Och jag viker inte en tum, för jag skulle aldrig jobba gratis eller för mindre än vad jag har rätt till. Man måste sätta hårt mot hårt, och vägrar de ta emot mitt löneanspråk så är det deras förlust. Jag har pengar ändå så att jag klarar mig, men det är alltid roligt med arbetslivserfarenhet och jag vill gärna prova på så många olika yrken som möjligt.


  Carola i final!

  Euro Vision Song Contest-kvalet är över och Carola är i final. Var det någon som trodde något annat? Hon lever på sitt rykte, för hennes uppträdande igår var väldigt dåligt och jag hoppas hon tar i rejält imorgon.Jag blir lika arg för varje år när Balkan-länderna röstar på varandra istället för att rösta fram de bästa låtarna. Hur kunde till exempel Litauen gå vidare med "We are the winners... of Euro Vision!". Det är avskyvärt. Och varför var det ingen som röstade på Kate Ryan (Belgien) och Sandra (Estland)? Vad är det för fel på alla europeér? Euro Vision blir bara tröttsammare och tröttsammare för varje år. Men jag ska ändå kolla på finalen imorgon, men jag hejar inte på Kanvråla. Hon klarar sig nog hyfsat ändå utan att jag leker nationalistisk viking i soffan med flagga i höger hand och en öl i den andra. Jag ska äta ost och kex med familjen. Det blir nog en bra helg det här även fast redan bestämda planer rann ut i sanden på grund av vädret. Visst är det skönt att man kan skylla på vädret?

  Nu ska jag läsa några tidningar jag köpt. Och bli påläst och uppdaterad om allt som händer i mediavärlden. Dagens mest skrämmande rykte (snälla, säg att det bara är ett rykte!!) är att Marissa i O.C kommer dö i säsongsavslutningen eftersom Mischa Barton vill prova på andra roller. Nej, nej, nej!! Visserligen tycker jag att både Marissa och Ryan är tråkiga rollfigurer, Seth och Summer äger hela serien. Men det finns inget Orange County utan dessa fyra roller.

  Jag måste skaffa mig ett liv.  Vansinnigt

  Idag var jag med om något väldigt annorlunda kan man säga. Jag hade nämligen betygsnack med mina två underbara lärare Kicki och Birgitta i Etik och livsfrågor. De började med att fråga vilket betyg jag ville ha, och jag svarade ett MVG såklart. Och båda sa att det var självklart att jag skulle få ett MVG, och sedan brast Kicki ut i gråt och sa att jag hade gett så mycket av mig själv och mitt liv i kursen. Sedan började Birgitta grina. Och jag satt där i mitten oförstående och fick ta emot så mycket beröm att jag till slut sa: Nu räcker det. Jag är så fruktansvärt dålig på att ta beröm, jag blir obekväm och vill helst fly någonstans. Samtidigt är det ju roligare att man får höra att man är duktig istället för tvärtom. Och Kicki nästan tvingade mig att jobba med människor i framtiden. "Angelica, lyssna på mig, du MÅSTE jobba med människor. Inte inom vården kanske, men med människor. Du är en person som folk lyssnar på och tar till sig, en person som finns där för andra". Jag tackar för berömmet och jag ljuger inte när jag säger att ni två har gjort min personlighet så mycket starkare och ni har gett mig nya värderingar och lärt mig ta itu med problemen. Jag är så tacksam, och det ska jag visa er på studenten. 

  Apropå studenten så är studentmössorna fortfarande ett enda stort virrvarr, rykten cirkulerar och jag som leker journalist på dagarna försöker luska fram information före alla andra. Jag hade dessutom en mardröm i natt om min studentmössa. Mitt namn var felstavat, istället för Angelica stod det Anjelika. Jag fick panik idag och ringde Kid (elevrådet) och jag tvingade han att gå och kolla min mössa om den var rätt gjord. Och det var i princip den enda mössan som det inte var ett enda fel på förutom innerfodret där det står Hushagsgymnasiet istället för Hagagymnasiet. Jag kunde i alla fall andas ut. Tack Kid! Du är en pärla!

  Ikväll ska jag på jobbmöte men jag har inga höga förväntningar på att få det, fast det skulle vara skönt med lite extra cash i plånboken nu när man köpt bil. Bensin är vansinnigt dyrt. Snart fyller min underbara pojkvän 19 år, men vi ska fira han imorgon eftersom han kommer paddla kanot på sin födelsedag, stackarn. Jag hoppas han blir glad åt sina presenter. Blommiga shorts, slip-in-skor, två par Björn Borg-kalsonger och en t-shirt. Och på lördag ska vi titta på Euro Vision Song Contest och man får ju hoppas att the diva (Carola) klarar kvalet ikväll. Men jag är inte orolig. Hon har en väldigt bra röst, men hennes personlighet är ju lika skrämmande som Charles Manson. 

  Nej, nu ska jag nog ut och gå med stavarna en timme till. Jag ska bli smal, smalare, snyggast   

  Mycket väl godkänd

  Igår fick jag MVG i psykologi B och ett solklart MVG i projektarbetet. Jag förtjänar verkligen MVG i båda, för jag har kämpat som en gnu, speciellt i projektarbetet för att få till den ultimata bröllopshandboken. Och idag fick jag MVG i samhällskunskap C. Sammanlagt har jag 10 MVG i slutbetyg, 9 VG, 8 G och 1 IG i matte B (förståeligt eftersom jag är totalt ointresserad av Pythagoras sats och x och y). Jag är rätt nöjd med mitt slutbetyg. Bäst i familjen. Bland de bästa i klassen.

  Men ändå har mitt humör varit i klass med vädret idag. Inte en tillstymmelse till leende har speglats på mina läppar. Varför? Jag borde ju vara lyckligast i världen när jag går ut med flest MVG i betyg. Men nej, jag får inte vara lycklig för att ett företag vid namn AJ Eriksen AB skickat 202 feltryckta mössor till Hagagymnasiet som det står Hushagsgymnasiet på. Med andra ord kommer vi få våra mössor dagen före studenten. Kanske.

  Vad betyder MVG när man inte ens får ha sin studentmössa på studenten?

  Jag har dock lugnat ner mig en aning nu, först var jag besviken, ledsen och arg. Nu är jag bara arg. Om jag hade bott i USA kunde jag ha stämt dem på ett saftigt miljonbelopp.

  Jag fick ett brev idag på posten av en folkhögskola som jag sökt och jag ska skicka några av mina journalistiska texter. Jag undrar just vilken jag ska välja? Intervjun med före detta fotbollsproffset Roger Hansson, mitt kåseri eller min debattartikel om kärnkraft?Jag fick MVG på allt men jag gillar mest intervjun. Eller ska jag skicka boken där jag är medförfattare? Svårt val. Men det får nog bli intervjun. Bara inte min svärfar vägrar..?


  Världen är densamma fast den följer ingen regel så lär dig anamma den och gör den till din egen.  Allt om mig och lite till

  Namn: Angelica Helena M Lindvall
  Födelsedag: 20 juli
  Mobilsignal: Sean Paul- Get busy
  Syskon: Simon
  Längd: 162 cm
  Vikt: 58 kg
  Min idol: Mamma
  Djur jag har/vill ha: Hund
  Gör i min ensamhet: Skriver och sjunger
  Jag har hånglat med: För många
  Coca cola eler Pepsi: Cola
  Samlar på: Minnen och fotografier
  Om min drömkille vore ett djur vore han en: Vit tiger 
  Gör om helgerna: Shoppar, festar, skriver, solar och är inne på nätet
  Om jag vann 1.000.000 kr skulle jag: Resa jorden runt och ta med mig mina bästa vänner
  Om jag vore en björn skulle jag: Ha björnsex
  Det pinsammaste jag gjort: Oj, det är alltför mycket för att kunna ta upp här
  Mamma kallar mig för: Hulda Märta Stina
  Stjärntecken: Kräftan
  Ögonfärg: Grönbruna
  Semestrar gör jag helst: I ett varmt land
  Jag är kär i: Thomas Hansson


  Favoriter

  Artist: Bryan Adams

  Låt: Summer of 69

  Årstid: Sommar

  Inget stoppar oss nu

  Det va ettermidda ut i köbbäbä, och jag var hännä och dännä, jag var uppe och nere och inne och ute i köppäbä. Fånt jag en körv så huppe jag i älva, fånt jag en körv så huppe jag i älva, fånt jag en körv så huppe jag i älva i köppäbä!

  Änt det si dä ska vara?

  Köppäbä= Kopparberg, numera Dalarnas län.

  Ja, dalmål, mina läsare, är en av Sveriges mest underliga dialekter. Ingen tvekan om saken. Och jag talar enligt mig själv rikssvenska, enligt andra både Borlängemål och Gagnefsmål. Jag är expert på dialekter. Roligaste dialekterna att härma är ju tveklöst norrländska (riktig ångermanländska med uuuuuutrdagna betoningar) och göteborgska som är den skönaste dialekten enligt mig. Skånska är inte helt dumt det heller. När jag flyttar i höst, vart jag än nu hamnar är jag 99,9 % säker på att jag kommer börja tala norrländska eller värmländska. Och det är inte mitt fria val. Det blir bara så, och mamma och Niklas avskyr att lyssna på mig när jag har varit hos en av mina vänner i Stockholm en vecka. Förståeligt.

  Vackraste dialekterna i Sverige:
  1. Göteborgska.
  2. Norrländska.
  3. Dalmål.
  Fulaste dialekterna i Sverige:
  1. Stockholmska.
  2. Värmländska.
  3. Skånska.  Igår var jag med mina underbara klassisar Josefin, Linnéa och Johanna. Vi började våran tjejkväll med shopping på Kupolen där jag införskaffade ännu ett par skor. Suck, vad jag är dryg. Jag har över 200 par skor, och använder kanske tre, fyra av dem. Men jag ska lämna tillbaka de jag köpte igår. De är blommiga, obekväma och fula. Jag gillar dock blommiga skor, men det finns gränser. Nu fattas det bara ett par bekväma sportskor och medan jag ändå är igång.. en till trekantsbikini (vad ska jag välja för färg; brun eller vit?). Och jag färgade förresten håret idag. Mörkbrun mahogny. Det blev fint. Tror jag?

  Jag tittade nyss på underbara The Terminal, och både jag och Thomas blev grymt imponerade av Tom Hanks rollprestation. Fast han är ju grym annars också i bland annat filmer som Hootch, Den gröna milen, Forrest Gump...

  Låtar som spelas i min stereo för tillfället:
  • Bengt Pegefeldt- Köppäbävisan (det finns inte en enda Borlängebo som inte kan sjunga den här låten).
  • Black Jack- Inget stoppar oss nu (studenten 2006)!
  • Cornelis Vreeswjik- Sommarkort (den ska spelas på min begravning)!
  • Björn Rosenström- Jag ska spy (men Happy hour är ju underbart)!
  • Boppers- Kissing in the moonlight (jag och Liza i månskenet, mmm..).
  Inget stoppar oss nu. Bara 27 dagar kvar till vi tar studenten, härliga S3A!!!

  Cabriolet är sommar

  "Jag känner en bot, hon heter Anna, Anna heter hon, och hon kan banna, banna dig så hårt".

  Det blev ingen vår i Sverige i år, men väl en sommar. Det är den åttonde maj och det är 25 grader varmt. Det är inte normalt, men vem har sagt att det är bra med normaliteter? Perfekt väder för en nybliven ägare av en Renault Megane 19 cab i alla fall. Jag och mina vänner har glassat runt i min bil ända sedan den blev min i fredags. Och jag älskar den! Direkt när jag såg den blev jag förälskad, och ja, med mitt arv kunde jag ha köpt en splitterny bil, men jag är smart och tänker lägga resten av mina pengar på ett framtida hus och studier. Och kanske en Porsche 911.

  Idag hade vi världens håltimme, och då åkte jag, Josse och Nea i min cab med dundrande musik ur högtalarna och lekte Kalifornien-brats. Vi åkte och köpte pizza, sen stack vi hem till Nea och käkade och solade. Ja, jag vet att en pizza är på 30 points, men jag gick faktiskt en två timmars promenad på eftermiddan i stekande sol, det ni! Jag väger 58 kilo nu och livet leker. Jag ska försöka gå ner till 55 kilo till studentdagen (imorgon är det precis en månad kvar)! Och ja, jag erkänner, jag faller för dagens skönhetsideal och vill väldigt gärna se ut som tjejerna på reklamaffischerna.

  Det sägs att vi kanske får våra studentmössor imorgon, wiee!! Det är helt sjukt vad dessa tre år har gått fort, jag fattar inte att jag kommer ta studenten om 1 månad.. vad händer sen? Thomas och jag håller nog ihop i vått och torrt, även fast han har svårt att inse att jag kommer flytta från Dalarna. Men vi har varit tillsammans så länge och då borde inte 25 mil hindra oss. Jag älskar ju honom, och det finns ingen människa i hela världen jag hellre vill gifta mig och skaffa en familj med. Vad händer med mina mål och drömmar? En dröm har jag redan uppnått, jag har köpt min första bil, en cab dessutom som jag alltid velat ha. Då ska jag bara resa runt hela Afrika, flytta utomlands, åka på roadtrip genom USA, ta MC-kort, planera mitt drömbröllop, bygga mitt drömhus, pierca tungan och skaffa två eller tre söta barn, och allt detta innan jag fyllt 30.

  Forever young, I wanna be forever young. Do you really want to live forever?

  - Oh yes!!

  Jag vill leva för evigt men ha nyckeln till döden. Är det för mycket begärt?

  Jag är inte vuxen, men jag vet.
  Studentmiddag

  I lördags var jag uppklädd till hakan och hade ett strålande humör som varade hela kvällen. Det var nämligen årets studentmiddag på S2, en kväll jag sent kommer glömma. Allt stämde; musiken, sångerna, människorna (ja, till och med dom falskaste av dem alla var trevliga efter ett par öl) och alkoholen! Jag har aldrig druckit så mycket på en enda kväll, i vanliga fall hade lördagens alkoholintag räckt till tre fyllor för mig.

  Angelicas fylla:
  • 1 flaska Bacardi Razz.
  • 3 x-cider.
  • 1 öl.
  • 1 glas vitt vin.
  • 1 hutt dooleys plus en stark hutt inne på toaletten.

  Vårt bords studentsång (Melodi: Blinka lilla stjärna):

  Hörru du studenten här, se nu till att du är där. Se nu till att du blir full så att du får dig ett knull. Hörru du studenten här, se nu till att du är där!

  Låten kanske inte lyckas på Svensktoppen, men vad kan man begära av ett gäng fulla studenter?  Valborg blev lungt för min del. Jag var så jäkla bakfull hela gårdagen, så jag nöjde mig med attgrillakycklingmed fantastiskavänner och släktingar. Och jag och Lisa hoppade lite studsmatta. Min studsmatta är min bästa vän. Där ligger jag och solar hela sommaren och blir kolsvart i hyn. Hursomhelst tog jag och hela familjen bilen och körde runt och tittade på brasor och skrattade rått åt Boans brasa som de inte kunde tända, så de tände en liten brasa bredvid den stora. Vid 22-tiden åkte vi tillbaka till Bäsna där valborgs största fylleslag brukar äga rum, men det här året var lugnt. Jag frös dock i min kjol och vita skinntofflor trots att jag stod en meter ifrån majbrasan, så jag och Thomas åkte hem och myste i sängen framför världens sexigaste par (och nej, jag har inte en spegel framför sängen), utan jag syftar på Mr. and mrs. Smith (alias: Brad Pitt och Angelina Jolie vars bebbe tittar ut den 18 maj bf).Tillsammans med mig och Thomas isängen låg en darrande Texas som gnydde förtvivlat när fyrverkerierna satte igång på allvar.

  Helgens citat:

  Angelica: Haha.. idag för tre år sedan knullade jag dig för första gången!

  Lisa: *ASGARV*

  Thomas: Du är ju sjuk i huvudet..  Idag har jag och mamma varit till Kupolen och handlat studentpresent åt Thomas och mig. Thomas kommer få ett halsband och ett armband, vi köpte även födelsedagspresenter; två Björn Borg-kallingar, en t-shirt från MQ och blommiga shorts.Och mamma köpte den där skitsnygga Nokian i guld med designat "blom"-skal till sig själv. Min mamma är för övrigt bäst på att pruta, killen på Phone House gav henne ett grymt erbjudande som innefattade mobiltrelefon, bil-laddare, bluetooth-adapter med mera, och sa att mamma skulle ge han ett pris, och mamma sa att hon helst inte ville betala någonting. Och hon betalade 0 kronor. För allt! Lyckat va? Och jag kommer få en skitsnygg mp3 i studentpresent med riktiga hörlurar. Det betyder att mina dagliga 1 timmes-promenader kommer bli betydligt roligare när jag har musik i öronen.

  För vi har bara festen kvar, festen kvar, festen kvar, och 2:orna har bara ett år kvar, ett år kvar, ett år kvar.. ;)