VIP-reporter på Rockbjörnen

Det har varit en grymt konstig helg för mig. Jag har fått världens chans och jag tänker njuta av varenda liten millisekund på Rockbjörnsgalan som bär av stapeln den 15:e januari. Och jag ska göra allt för att ta tillfället i akt och verkligen få så många intervjuer, fotoblixtrar och vimmel med alla artister och kändisar som möjligt.
Det här kommer se fint ut i mitt CV. *ler*
Jag vet att det låter otroligt fånigt, men jag är ju totalt oerfaren i sådana här sammanhang, så vad i helvete ska jag ha på mig? Galaklänning känns passé trots att det är en gala jag ska gå på.. hm.. räcker det inte bara med ett par snygga jeans, ett par shyssta skor, en fin topp och smycken? Hursomhelst måste jag hänga på låset vid Kupolen på annandagen. Jag är sugen på en guldtopp jag såg i Veckorevyn.. den var inte fasligt dyr. Fast jag vill ha en ny mobil också, och ett par skitläckra Nike-skor jag såg på Stadium i guld.. "För jag vill leva la dolce vita..."

Lunarstorm

TACK LUNARSTORM, NI HAR INGEN ANING OM HUR MYCKET DET HÄR BETYDER FÖR MIG.

Ska lilla jag, Angelica, från Bäsna vara vip-reporter på Rockbjörnen-galan i januari, få mingla med alla kändisar, intervjua de coolaste stjärnorna, ta massvis med kort och blogga järnet och sedan publicera allt på Lunarstorm. Jag som bara skickade in till tävlingen på skoj! Jag trodde ALDRIG jag skulle vinna! De sa att det var 500 sökande och jag vann för att jag hade bästa motiveringen! Jag som skrev så jäkla kaxigt..!

Jag satt vid datorn igår, strax efter 14 och hörde mobilen ringa, men jag orkade inte springa ner utan bad mamma svara. Och hon såg ut som ett levande frågetecken och viskade "Det är från Lunarstorm". Jag tänkte i ren panik: "Oh my god, har jag skrivit något dumt och måste böta nu?". Jag kopplade inte alls vad det kunde vara förrän tjejen i telefonen sa att jag hade vunnit och blivit Lunarstorms vip-reporter på Rockbjörnen-galan den 15-16 januari. Sedan babblade hon på om att de betalade min och en valfri kompis resa till och från Stockholm, hotellnatt osv. Mitt leende blev bara större och större! Sen började hon snacka om själva jobbet: "Ja, du ska ju mingla bland de artister och band som är nominerade och intervjua dom och blogga järnet därifrån och ta massvis med kort som du ska publicera på din egen användare på lunar, ja, du får ju välja om du vill ha ett halvårs vanlig PRO eller PRO2, och din kompis får samma sak och jag vill att du ska svara på frågorna jag bifogar i mejlet så snabbt som möjligt så vi kan publicera det på Lunarstorms startsida".

Ni anar inte hur STORT det här är för mig! Jag har ju inget andrahandsval, jag SKA bli journalist, och det här är jobbet jag drömt om, det som jag verkligen vill bli; nöjesjournalist och mingla med Sveriges elit!! Tack Lunarstorm, ni har inte bara förgyllt min dag, ni har förgyllt min karriär innan den ens börjat!Första inlägget

Välkommen till min nya blogg! Eftersom blogga är ett nygammalt fenomen och jag alltid har skrivit dagbok så tyckte jag att det här var ett ypperligt tillfälle att visa media-Sverige att det finns en törstande blivande journalist här som har mycket bra saker att säga till om (just nu kan jag inte komma på något, men vänta så ska ni få se..).