Finns det någon ursäkt?

Slå myt på alla fördomar genom att titta på den här filmen och sprid den vidare på era bloggar och Facebook. Jag vill inte förlora fler kvinnor i mitt liv, kvinnor som hade kunnat levt och sett sina barn och barnbarn växa upp om de bara hade gått när de blivit kallade och gjort den här enkla smärtfria undersökningen som tar fem minuter. Vad är fem minuter mot att vara död i all evighet?Kommentarer
Postat av: elin

Jag förstår inte det där med att det inte skulle göra ont. Jag tyckte det gjorde makalöst ont! Men jag verkar vara helt unik...Hursomhelst, ont eller ej, det går fort och är i längden absolut värt att gå på!

2012-04-20 @ 16:03:36
Postat av: Angelica

Elin: Ja, du är nog rätt unik. Kanske spände du dig på något sätt? Det är ju inte alla som är bekväma att flasha snippan under en strålkastare men som du säger, det är absolut värt att gå på!

Postat av: elin

Ja det är möjligt att jag spände mig men det borde väl vara rätt vanligt att man gör under de omständigheterna? Upplevde iallafall att de där verktygen inte var det minsta sköna! Ont som fan...

2012-04-20 @ 18:03:56
Postat av: Angelica

Elin: Ja, alla är säkert olika känsliga därnere också men jag skulle hellre ta fem minuters smärta därnere än strålbehandling och starka mediciner mot cancer.

2012-04-20 @ 18:07:28
URL: http://angelica1987.blogg.se/
Postat av: elin

Verkligen! Man ska absolut göra undersökningen!

2012-04-20 @ 19:41:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback