Peace and love, skärp er!

Ända sedan jag sprang omkring på Peace and love-festivalen som en liten fjortis med piercing i läppen (fejk, för mamma tillät mig inte göra en riktig) och tuppkam har jag sett framemot Borlänges finaste musikupplevelse och Sveriges snabbast växande festival varje sommar. Men nu har Peace and love förlorat sin glans. Det har blivit alldeles för mycket mainstream. Jag menar, Håkan Hellström igen? Okej, han gör sin enda spelning i Borlänge men ändå, vad hände med alla debutanter?

Jag röstar fortfarande för att
MGMT kommer hit. Det om något vore grymt! Så alla som vill att MGMT kommer, snälla gå in och önska på http://www.peaceandlove.nu/festival/

Kommentarer
Postat av: Pär

Håller med om att P&L är förvånansvärt lamt så här långt. Men man får ju hoppas att det blir ordning snart. De största namnen just nu är Thåström och Hellström, båda har som sagt spelat på festivalen en uppsjö gånger....Väntar med spänning på blockbuster-artisterna från utlandet! Hur bräcker de de utländska akterna från de senaste åren? Sex Pistols, Alice Cooper, Manu Chau och Iggy Pop för att nämna några...

Postat av: Emma Larsson Westermark

Jag ska be mamma säga åt dem att skärpa sig! Jag håller med om det du säger.

2009-01-29 @ 19:41:58
URL: http://larssonwestermark.blogg.se/
Postat av: Alexzandra

Ah, såg Håkan 2ggr i sommras det får räcka, även om jag ÄLSKAR honom! MGMT, vore guld! : ) Men om jag fick välja skulle Robbie Williams komma, hehe. Eller Bon Jovi kanske, ögongodiis! Va är det mer för artister som kommer?

2009-01-30 @ 10:04:31
URL: http://alexzandra.blogg.se/
Postat av: Angelica Lindvall

Pär: Ja, hur ska de bräcka dom? Fast nu vill jag ha en större popexport än rockartist.. :) Jag älskar rock men pop är inte helt fel heller!

2009-01-30 @ 11:34:51
URL: http://angelica1987.blogg.se/
Postat av: Angelica Lindvall

Emma Larsson Westermark: Hehe, ja, det får du göra. Jag vill att PL ska vara unik, inte mainstream!

2009-01-30 @ 11:35:19
URL: http://angelica1987.blogg.se/
Postat av: Angelica Lindvall

Alexzandra: Ja, han är en skön entertainer. Jag känner likadant fast för The Ark och Ola Salo, dom kan jag se hur många gånger som helst, grymt bra live!!Robbie vore sjukt kul!! :P

2009-01-30 @ 11:36:16
URL: http://angelica1987.blogg.se/
Postat av: Alexzandra

Ja the ark är ju inga jag vanligtvis lyssnar på men när de var i kga sist gjorde de verkligen succe, där snackar vi show! :D Men de är ju kända för det oxå.

2009-01-30 @ 20:04:16
URL: http://alexzandra.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag älskar Håkan och blev överlycklig när jag läste att han skulle komma även i sommar. 08 var ett grymt Håkan år, åkte Sverige runt för att se honom men självklart vore det roligt med lite nya band som inte varit här förr. Fast som sagt, jag är mer än nöjd över att H kommer! :)

Iofs ska jag se honom två gånger i februari så de kanske hade räckt, haha! :)

2009-01-30 @ 22:03:04
URL: http://majiaanyberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback