Äkta uggs

Hmm, lite kul att äkta Uggs är tillverkade i Kina, kopiornas paradis. Så på det viset vet du om du blivit lurad på en affär, står det Made in Australia eller Made in New Zealand så är det fejk. Nästa år ska jag investera i ett par chestnutfärgade.Vad tycker ni om dessa fulsnygga skor? Hit eller miss?

Kommentarer
Postat av: Liza

Jag tycker dom är skitsöta :) Inte snygga - bara söta. Jävligt sköna är dom också, i alla fall mina som jag har som inte ens är fejk-uggs. Dom är köpta på Kupolen för 199:- (eller nåt) Hahaha.

Postat av: Angelica Lindvall

Liza: Nu skrev du nog fel, de du har är ju fejk om du köpt dom på Skohuset för 199 kr.. :p Ugg Australia är original, tillverkade i Kina. Alla andra kopior kan inte kalla sig för Ugg/uggs då det är märkesskyddat. Uggs har bara blivit en benämning i folkmun på dessa skor.

2009-01-07 @ 10:59:51
URL: http://angelica1987.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag tycker dom är sjukt sköna och söta att ha till skinnjackan i höst om man inte vill vara värsta rockchic med svarta lårhöga stövlar och skinnjacka. Ser sådär lagaom avslappnat ut men som att man ändå bryr sig om att se bra ut. Men jag köper mina på dinsko då jag vet att jag förstör skor så lätt. Och uggs använder man ju ofta.

2009-09-13 @ 12:21:46
URL: http://malinnelinder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback