En djurpark hemma hos mig

     


Jag börjar tröttna på att bo ensam. Jag vill verkligen inte dela mitt badrumsskåp med någon annan men jag saknar att ha någon att mysa ihop med på kvällarna. Visserligen har jag ju Mia som finns där som en snuttefilt när jag behöver henne men jag skulle ändå vilja ha något lite mer ludet som en katt eller kanske en kramgo pytonorm? Afrikanska dvärgigelkottar är också söta men kanske inte så kramvänliga...

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag har skaffat en katt :) Hon ser lite ut som kattungen på översta bilden. Nu sitter hon så fascinerad och ser på när jag skriver, när som helst attackerar hon datorn... dÄR KOM22Aq9--------------7.. Ja, där kom det som sagt. +öåp

ö-.lDet är inte lätt, ibland tror man att djävulen bor i dessa underbara, små, söta och ludna djuren. Hon är underbar, men fyfan så busig! Jag ser ut som en sönderriven tapet. Hoppas hon kommer ur sin revoltperiod snart ;)

Postat av: Angelica Lindvall

Emma: Ja, katter är mysiga och ehm, väldigt oberäkneliga. Men jobbigt med kattlådan.. jag vill inte att det ska lukta kattpiss i hela badrummet.

2008-10-22 @ 11:41:44
URL: http://angelica1987.blogg.se/
Postat av: Emma

Än så länge är själva lådgrejen inte så illa faktiskt. Visst luktar det inte så trevligt, men när jag är hemma är jag jättenoggrann med att lådan är ren helatiden. Lite kattbebisbajs är väl härligt.... Uh.

2008-10-22 @ 13:34:11
URL: http://larssonwestermark.blogg.se/
Postat av: Angelica Lindvall

Emma: Jag har köpt ett djur i dag. Haha.

2008-10-22 @ 18:41:57
URL: http://angelica1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback