TurkostVi har varit på jakt efter en ny klädbyrå till herrn i huset men har hittills inte hittat någon. Då flirtade vi lite med lillebror Stoor och fick "låna" hans turkosa byrå. Den har äkta patina då jag gissar att det är både en och annan Stoor-bror som klättrat på lådorna genom åren. Jag tänker satsa på mer färg! Vitt är snyggt som bas men färg på möbler och textilier gör vardagen lite roligare. Daniel har sannerligen tillfört mer färg i mitt liv. Och för det älskar jag dig.

Kommentarer
Postat av: Ea

Bodde jag större skulle jag helt klart ha mycket mer färg... Älskar färger! Fast i en liten etta kan man inte blanda hejvilt ;) Skitsnygg byrå!!!

Postat av: Malin

Mmm läckert!! Mkt mkt smakfullt :D Gillart!!!

2012-05-15 @ 21:20:58
Postat av: Angelica

Ea: Ja, samma här!! Börjar lessna ur på det vita.. tror banne mig jag ska rota bland mina gamla svarta inredningsprylar i förrådet. Det ska iaf storrensas innan sommarloppis!! :DMalin: Haha, tack.. ;p

2012-05-15 @ 22:36:50
URL: http://angelica1987.blogg.se/
Postat av: Ea

Do it! Jag har alltid älskat färg när det kommer till inredning men fick bli vitt pga att jag bor i en etta och risk för att det skulle se ut som en cirkus annars ;) Därför jag försöka ha lite lila, guldigt, rött på gardiner och kuddar. Vitt är en bra bas iaf! :D Jag gillar så många inredningsstilar så kommer jag bo större finns det väl en risk för olika inredningar i varje rum ;)

2012-05-15 @ 23:10:18
URL: http://eabea.blogg.se/
Postat av: Queen of Kammebornia

Vilken alldeles underbar byrå!

Tack för dina fina, stärkande ord, det betyder mycket för mig! Kram!

2012-05-16 @ 19:14:12
URL: http://queenofkammebornia.blogg.se/
Postat av: Carro

Så jäääävla snygg byrå!!! Å tack för din gulliga kommentar! Kraam

2012-05-17 @ 21:48:36
URL: http://Http://carroblomqvist.blogg.se/
Postat av: Angelica

Ea: Ja, men jag tycker du är modig och blandar mycket färger beroende på årstid! Det är alltid så fint hemma hos dig!! :-) Haha, jag kommer säkert också ha olika stilar i varje rum.. finns ju så många fina inredningsstilar. Dumt att hålla sig till en.. ;-)Queen of Kammebornia: Tack! Vad skönt att kunna stärka dig i din svåra stund i livet. <3Carro: Hehe, du förstår att Daniel är mallig nu när jag fått så många fina kommentarer om byrån. ;-) Kram!!

2012-05-17 @ 22:00:08
URL: http://angelica1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback