Fred och kärlek för tionde gången

 
Nu är jag incheckad och klar för min tionde Peace & Love-festival i ordningen. Tio somrar har jag stått på Stationsgatan, Ovanbroparkeringen och i Folkets park och sett världens största artister spela. Det är faktiskt helt otroligt att jag genom åren sett både Sex Pistols, Journey, Mötley Crüe, Alice Cooper, Iggy Pop, Bob Dylan, Patti Smith, Kings of Leon, Lily Allen och snart Rihanna i min hemstad. I lilla Borlänge som en gång per år blir en storstad som vimlar av fred och kärlek. I love it!
 
Nu ska jag krypa ner till kojs med fina festivalboken som alla ackrediterade journalister fick vid incheckningen i dag och bli ännu mer nostalgisk. I morgon brakar det loss så det gäller att vara utvilad om man ska orka med att kröka lika hårt som när man var 16 (nej, mamma, jag skoja, jag drack inte en droppe förrän jag var 18.. minst!!!) ;-)
 
Godnatt på er fina läsare!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Angelica! Jag har alltid sagt att det är fult att ljuga, glöm inte det!!

Svar: Hihi, okej, förlåt.. ;-) <3
Angelica Lindvall

2012-06-27 @ 07:10:45
Postat av: Åsa

åhh jag hade velat se Rihanna men jag kan verkligen inte med festivaler...
den är så bra den låten.. some die young jag ryser..
du har fullt upp o snart har tio dagar gått.. men jag förstår din känsla :) somna o höra någons hjärtslag det är lugnande de... :)

Svar: Varför kan du inte med festivaler? Jag älskar festivaler så länge jag slipper campa! ;D
Ja, men det går fort och snart är han hemma igen. :)
Angelica Lindvall

2012-06-27 @ 09:02:13
Postat av: Queen of Kammebornia

Fred och kärlek, vad härligt! Ha det riktigt bra!!!

Postat av: Åsa

jag är kort så jag ser oftast aldrig något, de är kul ibland o gå men får panik av alla människor som trängs o knuffas.. sen gillar jag inte heller o campa.. fy :) ja då.. du sysselsätter dig bra :)

Svar: Ja, jag är också kort men har man tur finns det en lång karl i närheten som man får haffa och låna hans axlar ;-) Annars tycker jag man ser rätt okej från sidan av scenen också. Jag gillar inte att trängas i stora folkmassor, har ju bacillskräck och vill inte känna svettiga människor tryckta mot en.. :P
Angelica Lindvall

2012-06-28 @ 09:21:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback