Bad taste

Det är många i släkten som fyller år i juli. Först ut är mamma, sen jag, kusin vitamin som blir åtta bast i dag och snart är det morbrors snygga fru Mikaela och därefter mosters tur.
 
Men först gratta vilda Mathilda. Jag är extremt bra på att hitta presenter till barn i hennes ålder. När hon fyllde sex så tog jag med henne till Kupolen så fick hon X antal hundralappar att handla vad hon ville för. Mycket populärt även fast jag tyckte hon kunde välja något annat än två fula plasthästar och ett linne med en ful häst. Men ja, normala tjejer i hennes ålder kanske gillar hästar. Själv fick jag en riktig ponny en gång men jag ville hellre köra lillebrors cross så ponnyn fick säljas. Bortskämd.com.
 
När Mathilda fyllde år förra året tog jag med henne på en tur till Orsa björnpark där hon fick springa omkring och titta på alla djuren. Också mycket populärt. Eftersom det är två timmars bilfärd till Orsa hade jag dagen till ära laddat bilstereon med massor Astrid Lindgren-låtar men ungen fattade ju aldrig storheten med denna musik och började tjata om Justin Bieber och Sean Banan. Herregud. Vad är det med ungar nuförtiden?
 
Men jag antar att man får förlåta barn för deras dåliga musiksmak. Någon gång lär de ju växa upp och uppskatta riktig musik.
 
 

Kommentarer
Postat av: Filippa

Haha sweet ;) på tal om kalas så ville Levi bjuda dig och Daniel på hans kalas den 19e augusti :)

Svar: Åh, vad skoj med ettårskalas, det var läääängesen jag var på ett sånt! ;D Vi kommer gärna!!
Angelica Lindvall


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback