Jason Mraz "nya"

Fråga: Är Jason Mraz "nya" bra?

Svar: Nej. I´m yours ska vara i originaltappning och det på grund av att jag avskyr artister som släpper "nya" låtar av sina gamla låtar med lite mer klingklang och någon mupp i bakgrunden som låter som en kåt hanhund i löpningstider. Originalet kommer alltid vara bäst. Det är dagens sanning.

Kommentarer
Postat av: Jenniien

Jag har hört att han aldrig gett ut den innan, på riktigt liksom! Klart man hört den men låtar kan ju komma ut utan att man släpper dem..

Postat av: pålle

gammal å gammal beror på hur man ser det.
första versionen som kom till sverige vid 2005 var en demo som hade läkt ut , den fanns inte på nåt album eller nåt överhuvudtaget. men när han var i borlänge 2007 som han själv har snackat om i intervjuer och så märkte han hur låten hade spridit sej och att hela publiken med flera tusen pers sjöng låten utantill bestämde dom sej för att lägga den som en singel. så den version som spelas på radion nu är den riktiga och det är den gamla som är den oriktiga om man nu kan säga så asså bara en demo en låt som bara slummats igenom för att testas sen att den läktes ut var ju bara bra eftersom den är en riktigt grym låt . gillar båda versionerna men den *nya* är bäst live.
tycker nästan man kan säga att det är helt olika låtar den *första*är mer chill och enkel medan den andra är lite latcho och mer ord. så man kan ju säga att folk har sverige att tacka för att den äns kom ut som singel de ni man borde vara lite stolt ändå.

2008-04-29 @ 03:43:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback